Gestart met voorbereiding Noorderhaaks

Om het kruispunt Veul te ontlasten en het centrum van Julianadorp veiliger te maken, is BAM Infra in opdracht van de gemeente gestart met de voorbereiding voor het project Noorderhaaks.

Naast het aanleggen van de nieuwe weg, worden ook de bestaande wegen Breewijd, Langevliet en Van Foreestweg met verkeersveilige maatregelen ingericht.

Voordat de aannemer start, gaat de aannemer eerst het ontwerp van de Breewijd, Langevliet en Van Foreestweg verder uitwerken. Dit gebeurt in samenwerking met de “Klankbordgroep Noorderhaaks” bestaande uit bewoners en belanghebbenden die al eerder bij de voorbereidingen van het project waren betrokken.

In april 2016 is de eerste ontwerpbijeenkomst van de klankbordgroep. Het proces moet leiden tot een gedragen definitief ontwerp voor een veiliger en beter bereikbaar Julianadorp.

De ontwikkelingen en uitkomsten worden met de overige bewoners gedeeld via nieuwsbrieven, een projectpagina, een facebookpagina, een twitteraccount en een algemene informatiebijeenkomst.

– Website: www.denhelder.nl/noorderhaaks
– Facebook: www.facebook.com/Noorderhaaks.bam/
– Twitter: @noorderhaaksBam

Het totale project duurt tot medio oktober 2017, onder voorbehoud van de ontwerpwerkzaamheden en weersomstandigheden.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie