Gelijkspel voor HCSC

Eindelijk is het HCSC weer eens gelukt een goed resultaat te behalen door een verdienstelijk 1-1 gelijkspel tegen Wartburgia. Na de laatste 3-7 overwinning, op 13 oktober tegen PSZ, volgden drie nederlagen op rij.

Het behalen van punten tegen deze sterke Amsterdamse tegenstander was hard nodig, anders verdwijnen de bovenstaande ploegen uit beeld. Onder een lekker najaarszonnetje kwamen de beide teams in de eerste helft niet tot scoren. In de tweede helft wist, namens de gastheren, Fotigui Camara de thuisploeg op een 1-0 voorsprong te zetten. De Helderse ploeg kon niet lang van de voorsprong genieten, want binnen vijf minuten kwam de club uit de hoofdstad weer op gelijke hoogte.

Door dit ene punt zijn de Nieuwediepers op een totaal van vier punten gekomen. PSZ staat troosteloos onderaan met nul punten en daarboven staan Kadoelen met vijf punten en Buiksloot met zeven punten. Volgende week reist HCSC wederom naar Amsterdam, dit keer om het op te nemen tegen Buiksloot dvc. Een goed resultaat tegen een van de directe concurrenten is broodnodig om de volgende stap te zetten richting middenmoot.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie