Gelijkspel JVC door late strafschop

Beide trainers vonden het 1-1 gelijkspel van de Julianadorpse veldvoetballers tegen kampioenskandidaat Kleine Sluis een terechte einduitslag. Toch voelt de gelijke stand voor JVC aan als een nederlaag, omdat de gelijkmaker voor de Polderse ploeg diep in blessuretijd door een benutte strafschop tot stand kwam.

De bezoekers van trainer Ben de Visser begonnen afwachtend aan de wedstrijd en lieten de gastheren het initiatief. De twee snelle spitsen van JVC waren wel dreigend, maar dit leverden geen kansen op. In de eerste helft vond Geert Weel de JVC keeper Colin Hondorp op zijn weg. En een lob van Joost Borst belandde op de Julianadorpse lat.

Vlak voor rust claimde JVC een penalty, maar de scheidsrechter dacht hier anders over. De Nieuwerdiepers kreeg in de tweede helft alsnog de gewenste strafschop. Jordy van Kesteren wist dit buitenkansje te benutten.

De wedstrijd barstte daarna los en de ploeg van trainer Remy Zoer zette JVC onder grote druk. Een tweede strafschop, ver in blessuretijd, bracht de eindstand van 1-1 op het scorebord. Jord van der Pol was de doelpuntenmaker.

Kleine Sluis gaat volgende week bij directe concurrent Meervogels op bezoek om de kampioensinspiraties levend te houden. JVC speelt 6 met tegen de volgende kanshebber voor de titel: ZAP.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie