Gastgezinnen gezocht voor studenten

Travel Active is in de regio Den Helder op zoek naar gastgezinnen. Zij bieden onderdak aan buitenlandse studenten in de leeftijd van 15 tot 18 jaar, die hier enige tijd verblijven in het kader van een uitwisselingsprogramma.

De studenten komen kennis maken met het Nederlandse gezinsleven, gaan hier naar de middelbare school en willen de Nederlandse cultuur ervaren. “Gastgezin worden is een waardevolle ervaring die uw gezin zal laten groeien”, aldus Travel Active.

“Ontdek een nieuwe cultuur, krijg er een zoon of dochter bij en kijk met heropende ogen naar de Nederlandse cultuur. Wanneer u gastgezin wordt voor één of meerdere uitwisselingsstudenten die via Travel Active naar Nederland komen, draagt u bij aan een unieke ervaring.”

De uitwisselingsstudenten zijn tussen 15 en 18 jaar oud en komen vanuit de hele wereld naar Nederland. Zij komen om voor een periode van twee tot tien maanden te leven als een Nederlandse middelbare scholier en zo de cultuur en taal te leren kennen.

“Misschien vraagt u zich af of u geschikt bent als gastgezin. Stad of dorp, kinderen of geen kinderen, jong of oud? Alles is mogelijk! Wij vinden het vooral belangrijk dat u als gezin open staat voor een andere cultuur en een culturele ervaring.”

Wilt u een buitenlandse student een thuis bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met Travel Active. Telefoonnummer: 0478 – 55 19 00 of e-mail: highschoolholland@travelactive.nl. Meer info via www.travelactive.nl/gastgezinworden.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie