Foto-expositie Fotoclub Den Helder

Zaterdag 25 en zondag 26 maart houdt de Foto Werkgroep Den Helder haar jaarlijkse foto-expositie.

De ± 50 leden van de club laten een keer per jaar een selectie van hun mooiste foto’s aan eenieder zien die geïnteresseerd is.

Natuurlijk worden niet alleen foto’s in Den Helder of omgeving getoond maar er zullen foto’s met een grote variëteit aan thema’s te zien zijn: architectuur, abstract, modellen etc.

Ook dit jaar is er weer een doorlopende Audiovisuele Presentatie met muziek. Een presentatie van je foto’s in een fotoboek is mooi maar passief. Een audiovisuele presentatie is een leuke levendige manier van presenteren . 

Op de site van de fotoclub, www.fotoclubdenhelder.nl,  kunt u alvast een eerste indruk opdoen van de hoge kwaliteit van de foto’s die de verschillende leden van de club het hele jaar door maken. 

Kom langs en laat je verrassen door de creatieve kijk die de fotografen soms hebben. Er komen niet alleen de Helderse plekjes aan bod want onze fotografen reizen over heel de wereld en maken bijvoorbeeld de mooiste natuurfoto’s of tijdens een van de vele stedenstripjes over de grens. 

Openingstijden op beide dagen van 12.00 uur tot 17.00 uur.
De entree is gratis en er wordt ook een gratis kopje koffie of thee geschonken. De locatie is aan de Ruyghweg naast de Eben Haezer school.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie