Formule 1 truck op Gameday Willemsoord

Ziggo komt zaterdag 16 juni met de Formule 1 festivaltruck naar de Gameday op Willemsoord. Deelnemers kunnen gratis proberen de snelste rondetijd neer te zetten. Iedereen die meedoet maakt kans op een speciale prijs, een Ziggo eBattle F1 bokaal.

In deze virtuele wedstrijd kan iedereen proberen de snelste rondetijd neer te zetten om een plekje in de finale af te dwingen. De tien snelste coureurs worden per grand prix uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen. Hier veroveren de twee beste coureurs een plekje in #TeamDoornbos of #TeamCoronel.

Zij maken daarna met z’n tweeën in het Formule 1 Café, live op Ziggo Sport, uit wie de winnaar wordt van de Ziggo eBattle F1 van Frankrijk. De uiteindelijke winnaar krijgt ook  de kans om een plekje in de Ziggo eBattle Pro League af te dwingen, waarbij een hoofdprijs van 10.000 euro kan worden gewonnen.

Talent ontdekken
Rabobank Gameday op Willemsoord staat voor een dag vol spannende, nieuwe en sportieve uitdagingen. Spellen spelen met elkaar, tegen elkaar, live, virtueel en online. Gameday biedt iedereen een kans om nieuwe talenten te ontdekken, of om aanwezige vaardigheden uit te diepen. De activiteiten starten 16 juni om 10:00 ’s ochtends en duren tot 18:00 in de avond.
Activiteiten bestaan onder andere uit: de Ziggo eBattle F1, droneracen, lasergamen, crossfit en freerunnen. Om 19:00 uur begint GameNight, een avond vol feest en games.

Foto: Ziggo.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie