Formido omgebouwd naar Praxis

Team van de nieuwe Praxis in Den Helder.

De nieuwe Praxis opent op woensdag 10 april zijn deuren na zes weken van ombouwen. Met de ombouw van Formido naar Praxis is de winkel overzichtelijker ingericht en er is uitgebreid op verschillende afdelingen.

Winkelmanager Rob Lohnmann vertelt enthousiast over de nieuwe Praxis-winkel: “na zes weken van ombouwen is het eindelijk zover. Wij mogen onze nieuwe Praxis-winkel openen. Met de ombouw van Formido naar Praxis, zijn wij de nieuwste Praxis van Noord-Holland.”

De opening wordt vijf dagen lang gevierd met waanzinnige kortingen en feestelijke activiteiten. Van woensdag 10 april tot en met zondag 14 april krijgen klanten 25% korting op bijna alles. Deze feestelijke aanbiedingen gelden niet alleen bij Praxis Den Helder Zuid, ook bij de Praxis in het Ravelijncenter kunnen klanten gebruik maken van de openingsaanbiedingen.

Extra services
Klanten kunnen gebruik maken van “Praxis Plus”. Met Praxis Plus kunnen klanten profiteren van speciale kortingen en extra voordelen. Daarnaast kan er bij Praxis nu ook gespaard worden voor Air Miles. Praxis biedt op dinsdag extra korting voor 50-plussers. In de winkel kunnen klanten hiervoor een speciale 50+ pas aanvragen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie