Focus op Eigen Kracht

Focus op Eigen Kracht is een succesvolle cursus, die mantelzorgers leert hoe zij zélf (weer) controle krijgen over hun zorgsituatie. Het Mantelzorgcentrum start dinsdag 30 mei met een nieuwe serie van vier gratis bijeenkomsten.

Mantelzorgers zijn krachtige mensen, maar hebben zelf ook steun nodig. Het Mantelzorgcentrum geeft daarom de cursus Focus op Eigen Kracht. De cursus bestaat uit vier delen. Tijdens de cursus leren mantelzorgers hun eigen kracht te gebruiken.

Mantelzorgers versterken hun rol en positie, waardoor er een evenwichtige balans ontstaat in het zorgen voor hun naaste en het zorgen voor zichzelf. Met natuurlijk hulp van onder andere het Mantelzorgcentrum binnen handbereik.

De bijeenkomsten zijn op dinsdag 30 mei, 13 juni, 4 juli en 18 juli. Mantelzorgers uit Den Helder zijn van harte welkom van 13.30 uur tot 16.00 uur in Den Helder. Aanmelden kan tot en met 23 mei via info@mantelzorgcentrum.nl.

Na aanmelding ontvangen deelnemers de precieze locatie in Den Helder. Dankzij subsidie van gemeenten zijn de activiteiten van het Mantelzorgcentrum gratis.

Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223 – 74 70 09 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie