Feestneuzen hebben er zin in

Het 56e carnavalsfeest van de Krabbetukkers wordt zaterdagavond 10 februari en maandagavond 12 februari gevierd.

Dat gebeurt ook dit jaar in Bastion Pierre. Het wordt opgebouwd in sportcentrum Quelderduyn. Op zondagmiddag 11 februari is het kindercarnaval. De voorpret voor de carnavalsvierders is al een poos aan de gang.

Zo repeteert het Kwekkerskoor al wekenlang in het repetitielokaal bij Bakker Geluid op carnaval hits en andere vrolijke meezingers. Vanaf 20 januari staat er weer een heel programma op stapel voor Prins Jan en zijn gevolg.

De kaartverkoop van het 56e grote carnaval op zaterdag 10 februari en maandag 12 februari en het kindercarnaval op zondag 11 februari zal starten op zaterdag 13 januari om 11.11 uur en zal plaatsvinden bij sportcentrum Quelderduyn.

De kaarten voor de zaterdag- en maandagavond kosten in de voorverkoop € 20,– en aan de zaal € 25,–. Een kaartje voor het kindercarnaval kost € 5,– ( vanaf 2 jaar) Ouders, opa’s en oma’s hebben deze zondag gratis toegang.

Let op pinnen is op zaterdagochtend 13 januari niet mogelijk! Vanaf maandag 15 januari zijn de kaarten verkrijgbaar bij de winkels ben Bruna Bonte in de Schootenplaza en winkelcentrum Dorperweerth.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie