Feestje voor en met Barefootin’

Zondag 21 januari viert de Helderse formatie Barefootin’ haar eerste lustrum. ’s Middags vanaf 15:00 uur zijn de mannen en hun muziek te bekijken en te beluisteren in Barista Café Njoy op Willemsoord.

Het belooft een hele gezellige middag te worden, want de band verwelkomt iedereen met een drankje en een hapje. Ook spelen deze middag enkele gastmuzikanten met de band mee. Barefootin geeft ook hun merchandising weg.

De band heeft een eigen ‘kekke’ sleutelhanger laten maken en daarnaast heeft de band ook nog voor een aantal gelukkigen hun eigen Barefootin’ witte en rode wijn en Barefootin’ rosé in het verschiet. In december 2012 ontstond de Helderse formatie Barefootin uit twee bandjes, The Good Stuff en Time Flies.

Nadat deze twee bandjes uiteen vielen ontstond de formatie Barefootin. De band legde zich aanvankelijk toe op blues en rock, maar door een aantal wisselingen in de band werd de muziek wat progressiever.

Nu bestaat de band uit Fred (hoed) Weerman op drums. James Croque op bas. Steef Geelen op toetsen. Minnekus Slop op sologitaar en Rob de Jonge slaggitaar en leadvocals. Het bijzondere van deze band is dat iedereen zingt en bijna alle bandleden een solonummer hebben. Daardoor is het repertoire van de band heel divers geworden.

Tijdens het optreden op zondag 21 januari zal oud bassist Wolf Kammer een paar oude krakers met de band meespelen. Ook twee dames vocalisten zullen hun opwachting maken. Kortom er staat de bezoekers aan Barista Café Njoy een hele gezellige middag te wachten.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie