FC Den Helder weet weer wat winnen is

De laatste overwinning van FC Den Helder dateert al weer van ruim een maand geleden. De Helderse ploeg was er dan ook op gebrand om te winnen en dat lukte door SVW 27 met 1-2 te verslaan.

“Drie punten mee terug naar Den Helder is ouderwets lekker”, vertelt begeleider Richard Verhoef. “Voor de rest was niet alleen het weer troosteloos, maar de hele ambiance was ver te zoeken. Het hoofdveld was afgelast, dus moesten we uitwijken naar een vooroorlogs kunstgrasveld.”

Toch gingen de Nieuwediepers het best om met de moeilijke omstandigheden. Door doelpunten van Danny Gerssen en Bas van Steinvoorn, beiden na een assistent van Jordy Bos, werd de ruststand 0-2. Ook in de tweede helft waren er legio mogelijkheden om de score op te voeren, maar de scherpte ontbrak. En zoals zo vaak weet de tegenstander dan te profiteren en de Heerhugowaardse ploeg komt door Arian Etedali op 1-2.

Volgende week komt de rode lantaarndrager Schoten vv op bezoek bij de Streepjesberg. De grootste verrassing in de tweede klasse was de 2-0 overwinning van het Breezandse ZAP, in de absolute slotfase tegen de trotse koploper Zouaven.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie