FC Den Helder verliest in Heiloo

FC Den Helder kon de ingestelde routeplanner weer gebruiken, want na de winst vorige week tegen De Foresters ging de reis deze zondag weer naar dezelfde gemeente Heiloo. Alleen werd dit keer met 2-1 verloren van de buren HSV.

“Over de eerste helft kan ik kort zijn”, vertelt teammanager Richard Verhoef. “Twee aftastende ploegen, waarbij het voetbalgevecht op het middenveld plaatsvond. In de tweede helft waren we wel de bovenliggende partij, maar we konden echter geen grote kansen creëren. We zeiden al langs de kant, diegene die de eerste goal maakt wint waarschijnlijk de partij”.

Gek genoeg kwamen de beide ploegen in de slotfase wel aan doelpunten maken toe. Het publiek moest tot zeven minuten voor tijd wachten op het eerste Heiloose doelpunt. Daarna was Jermaine Bregita wederom het goudhaantje die dacht vlak voor tijd een punt veilig te stellen, maar de bezoekers wilde meer en gingen vol op jacht naar de overwinning. Toch kreeg het de beroemde deksel op de neus, Rick Houtenbos was verantwoordelijk voor de 2-1 overwinning en verdriet in het Helderse kamp.

De Nieuwediepers hadden goede zaken kunnen doen, want op koploper Zouaven na, kwam gaan van de bovenste ploegen tot een zege. Volgende week komt KFC uit Koog aan de Zaan op bezoek in Den Helder.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie