FC Den Helder op alle fronten afgetroefd

FC Den Helder heeft met 3-0 verloren van Kolping Boys. “We kwamen tekort op alle elementen die voetbal zo mooi maken”, vertelt teammanager Richard Verhoef.

“Als de Oudorpse tegenstander ons de baas is op inzet, strijd, beleving en passie, dan is de 3-0 nederlaag snel verklaard. Het was dat onze keeper Jelmer Philip een uitstekende dag had, anders hadden we met de rust al met onoverbrugbare cijfers achter gestaan.”

Amine Quaziz liet voor de gastheren de 1-0 ruststand aantekenen. In de tweede helft probeerde de Helderse ploeg, door enige omzettingen, nog wel het tij te keren, maar verder dan een kans voor Mark Dalmeijer en een schot van David Albert komen de Nieuwediepers niet. In de slotfase liepen de gastheren uit Oudorp door twee doelpunten verder uit naar een terechte overwinning.

ZAP
Het Breezandse ZAP verloor verrassend met 0-3 van HSV en daardoor houden de Nieuwediepers zicht op de derde plaats. Deze plek kan nog belangrijk zijn voor plaatsing in de nacompetitie, met nog zes wedstrijden voor de boeg.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie