FC Den Helder geniet van korte vakantie

De selectie van FC Den Helder kan genieten van twee voetballoze weekenden. Teammanager Richard Verhoef: “Wij zijn twee weken vrij, vorig weekend door het oneven aantal ploegen (13) in onze competitie en deze week door een beker- / inhaalweekend.”

“In de aanloop naar de volgende reeks wedstrijden tot aan de winterstop hadden we afgelopen zaterdag een teambuildingsuitje voor de selectie. Dit deden we door middel van een tennistoernooi bij tennisvereniging Zeemacht. Na afloop hebben de spelers kunnen genieten van een Indische maaltijd, gesponsord door De vrienden van FC Den Helder.”

Dat FC Den Helder de jeugd en de discipline in de selectie zeer serieus neemt blijkt uit de volgende woorden van Verhoef: “Vorige week werd er niet getraind door de gehele selectie, althans de selectiespelers die niet waren aangewezen door de staf om te assisteren bij een training van een jeugdelftal. Dat is niet alleen goed voor de discipline, maar ook voor de algehele binding binnen onze vereniging en de ontwikkeling van de jeugdige talenten”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie