Familietheater Mister Geraldi

Het familietheater van Mister Geraldi presenteert het nieuwe poppenspel ‘De wensput van de ondeugende clown Pico’.

In het stadje waar Jan en Katrijn wonen gebeuren er vreemde dingen als er opeens midden op de weg een grote put staat. Aangezien deze put er nooit heeft gestaan en er geheimzinnig uit ziet, gaat Jan op onderzoek uit.

Wil je weten hoe dit afloopt, kom dan kijken bij onze voorstellingen in de voorjaarsvakantie. Natuurlijk zal ook Charlie de sprekende pop met al zijn grappen en grollen weer van de partij zijn.

De voorstellingen zijn op maandag 20 februari om 11.00 en 14.30 uur en dinsdag 21 februari alleen om 14.30 uur.

Deze familievoorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, kaartjes kosten €3,50 per persoon (geen PIN aanwezig) en zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om te reserveren op 0223-616096 of 0223-627041.

Tip: kinderen die bij Geraldi hun verjaardagsfeestje willen vieren zijn van harte welkom, de jarige wordt in het zonnetje gezet en krijgt een leuke attentie. Graag wel even vooraf aanmelden op één van bovenstaande nummers. 

Deze kindvriendelijke voorstellingen vinden plaats in de KeyKeg zaal van schouwburg de Kampanje, ingang aan de Weststraat kade via het KeyKeg café. 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie