Extra subsidie film GameDay

Het college heeft besloten om 12.000 euro extra subsidie te verlenen aan de organisatie van GameDay. Het geld is bedoeld voor het laten maken van een speciale introductiefilm voor het evenement.

Ook dit jaar vindt GameDay weer plaats op Willemsoord. Op zaterdag 22 juni worden er weer nieuwe e-sports ontdekt. Testen, proberen, uitdagen, kijken, luisteren en zelf mee doen met bijvoorbeeld Lasergame competities en Mobstacle. Er is op deze dag voor iedereen een kans om nieuwe talenten te ontdekken en het uiterste uit zichzelf te halen.

“GameDay 2019 is een herhaling van vorig jaar, maar dan met meer games en sporten”, vertelt medeorganisator Kim Smit van de Kampanje. Dit jaar is de keuze gemaakt om openstaande techniekvacatures onder de aandacht te brengen, omdat game skills overeen komen met ICT en techniek. Dit alles gebeurt onder de naam GameDay Work.

Film
Om de social media campagne zijn werk te laten doen, heeft de organisatie een verzoek gedaan voor een bijdrage zodat zij een introductiefilm kunnen maken. In de introductiefilm komen beelden van Den Helder, Willemsoord en GameDay vorig jaar met speciale aandacht voor GameDay Work.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie