Expositie Vicky Schot & Bert Poot

Zondag 5 maart de de opening van de kunst expositie van Bert Poot en Vicky Schot in Windkracht 13. De opening begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.

Net als de vorige expositie is ook deze nieuwe expositie een samwerking tussen Windkracht 13 en de Kunstuitleen Den Helder. 

Vicky Schot (schilderijen): “Haar fascinatie voor communicatie overstijgt de talige vorm. Niet alleen verbale en non-verbale aspecten in het menselijk gesprek zijn interessant, ook die vormen van: ‘spreken met’ dieren en fabelwezens in alle mogelijke situaties en tijdsdimensies inspireren haar in haar werk. Met haar werk geeft ze vorm aan haar interpretatie van een werkelijkheid”. 

Bert Poot (beelden): Zijn beelden ontstaan vanuit een fascinatie voor organische structuren en vormen. Zijn materiaalkeuze is divers en de bewerkingsmethode die hij gebruikt heeft een technisch en ambachtelijk karakter. Daarbij zoek hij graag de mechanische grenzen van het materiaal op.  

Windkracht 13 is van donderdag tot en met zondag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Info: www.windkracht13.nl of http://www.kunstuitleen-denhelder.nl

Vrijdagmorgen a.s. om ± 11.15 uur een intervieuw met Els Ellen (Windkracht 13)  en Inge Beeftink (Kunstuitleen Den Helder) over deze nieuwe expositie in het L.O.S. programma “Uit In Den Helder”
van 11.00 uur – 13.00 uur.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie