Erepenning voor Chris van Meurs

Bij zijn afscheid als bestuurder van Scholen aan Zee, in de Stadshal van Schouwburg De Kampanje, ontving de heer Chris van Meurs de erepenning van de stad. Hij ontving de penning van het college van burgemeester en wethouders als blijk van waardering voor zijn inzet op het gebied van educatie.

De heer Van Meurs was jarenlang als bestuurder, initiator, netwerker en organisator positief betrokken bij inspanningen voor het onderwijs in Den Helder en de regio.

De heer Van Meurs was sinds augustus 2003 voorzitter van het College van Bestuur van Scholen aan Zee. Hij heeft tijdens deze periode, met passie en ambitie, leiding en sturing gegeven aan deze onderwijsinstelling voor jongvolwassenen in Den Helder en de regio.

Chris van Meurs was ook betrokken bij de totstandkoming van het Juniorcollege in Julianadorp. Dit Juniorcollege biedt ‘onderbouwers’ de mogelijkheid hun onderwijsloopbaan te vervolgen in de eigen vertrouwde omgeving. 

Het Juniorcollege kenmerkt zich als een culturele, sportieve en gezonde school (o.a. door gezonde schoolkantine en sportklas). Qua doel, locatie en ontwikkeling is het een groot succes te noemen.

Van Meurs was ook betrokken bij het Community College. Dit is een samenwerkingsverband van Scholen aan Zee met maatschappelijke partners, zoals bedrijven, verenigingen en diverse instellingen uit Den Helder.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie