Entre Nous: uitslag HK Doublette

Bij jeu de boules vereniging, Entre Nous, is zaterdag gespeeld om het Helders kampioenschap Doublette voor de dames en Heren. 

De dames speelden een halve competitie. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld stak een team er boven uit. Het team Marion Klaasen/Lydia Boerekamps. Zij werden met overmacht kampioen ze wonnen alle wedstrijden en prolongeerden hun titel van 2015. Op de 2e plaats An Freen/Dina Schouten en 3e plaats voor Vrony Grooff/Alie Schulken.

Bij de heren waren de teams verdeeld over twee poules met alle toppers aanwezig. In de voorrondes vielen verrassende uitslagen te noteren waardoor het toernooi een verrassende wending kreeg. 

In de finale stonden de teams: Ger Jonker/Adri van Asten tegen Bart de Boer(sr)/Alex de Boer(jr). Het werd een boeiende finale met een verrassende wending.

De eerste 4 mennes ging het aardig gelijk op. In de 9e menne had het team de Boer een 11-5 voorsprong en leek de finale gespeeld echter Jonker/v Asten kwamen terug in de wedstrijd en werd het 11-9 waardoor beide teams uit konden.

Door een foute boule, van de Bart de Boer, profiteerde Jonker/Van Asten en behaalden de nodige vier punten om de finale te winnen met 13-11 en dus kampioenen 2016 . Plaats 2 voor Bart de Boer(sr)/Alex de Boer(jr) en plaats 3 Raymond Booy/René van Andel. 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie