Einde seizoen Krabbetukkers

Carnavalsvereniging De Krabbetukkers heeft het 55e jubileum seizoen afgesloten met een besloten feestavond voor de leden. President Cees van der Neut keek bij de afsluiting terug op een succesvol verlopen seizoen.

Tijdens de slotavond van het 55e carnaval nam de vereniging afscheid van beide hofdames Kim Pieters en Nathaly Timmerman. Zij werden door de president en prins bedankt voor de vier jaar inzet voor het Helderse carnaval en in het bijzonder de ondersteuning van de prins tijdens de vele bezoeken en feesten.

Als beloning werden de twee oud-hofdames door de Krabbetukkers gehuldigd en benoemd tot ridder in de orde van de Carnavalshoed.

Een aantal leden werd onderscheiden en bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren. André van Kempen ontving voor zijn 27,5 jaar lidmaatschap het platina verenigingsspeldje.

President Cees van der Neut ontving de gouden speld vanwege 22 jaar lidmaatschap van CV de Krabbetukkers. Pierre Verburgt, Martin van Dortmont en Jaap de Longte kregen allen na 16,5 jaar trouwe dienst het zilveren verenigingsspeldje.

In september komen de leden van Den Helders grootste en oudste carnavalsvereniging weer bijeen voor de start van het 56e seizoen, waarvoor de eerste voorbereidingen al weer zijn opgestart

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie