Eerste ‘TEDxDenHelder’ groot succes

Burgemeester Koen Schuiling heeft maandag, als freerunner, TEDxDenHelder geopend.

De hele dag door bliezen regionale, nationale en internationale top sprekers de bezoekers van de Kampanje uit hun stoel met krachtige talks over uiteenlopende onderwerpen. Van nanotechnologie tot fotografie, van bergbeklimmen tot robotica!

TED staat voor Technology, Entertainment en Design. De non-profit organisatie heeft als missie ‘Ideas worth spreading’. De filmpjes van TED oogsten wereldwijd miljoenen views. Zelfstandige TEDxEvents, zoals TEDxDenHelder, helpen de ideologie overal ter wereld te delen.

‘Draw your future’ was het thema van deze eerste editie van TEDxDenHelder.

TEDxDenHelder was om 09:00 uur begonnen. Edo Berger kondigt op zijn eigen humoristische wijze alle sprekers aan. Gedurende de dag waren er verschillende uitgebreide pauzemomenten gehouden, waarin bezoekers de kans kregen om het event optimaal te beleven. Er was van alles te zien én te doen!

Het dagprogramma eindigde rond 16:00 uur met een borrel, maar kreeg ’s avonds een vervolg met de TEDx Comedy Night. Een after-event waarbij humor de hoofdrol speelde en de bezoeker kon genieten van een uitgebreid dinerbuffet. Foto’s: Ad Bak.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie