‘Een verrassing voor clown Geraldi’

De zomermaanden zijn voorbij en de herfstvakantie staat alweer voor de deur. Hoogste tijd voor een drietal voorstellingen van het familietheater van Mister Geraldi.

Dit keer wordt er een leuk clownsstuk gespeeld, waarbij veel gelachen kan worden. Geraldi hijst zich daarom in zijn clownspak, compleet met rode neus. Natuurlijk wordt hij ook weer geassisteerd door zijn vaste assistente Ilona. Samen staan ze garant voor een grandioze kindervoorstelling met grappen en grollen, goochelen, jongleren, muziek maken en het maken van dierenballonnen.

Maar zou de clown dit allemaal wel kunnen? Een verrassingstovermachine moet misschien een handje helpen. Hoe dat gaat? Kom gauw kijken bij één van onze voorstellingen, die worden gehouden op dinsdag 24 en woensdag 25 oktober.

De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Dinsdag beginnen de shows om 11.00 uur en 14.30 uur en woensdag is er alléén om 14.30 uur een voorstelling. De locatie is de ‘Keykeg’ zaal van schouwburg De Kampanje. De ingang bevindt zich aan de Weststraat-zijde, via het ‘Keykeg-café’.

Kaartjes kosten €3,50 per persoon (geen pin aanwezig) en zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om te reserveren, dit kan op telefoonnummer 0223-616096 of op 0223-627041. 

Tip: kinderen die bij ons hun verjaardagsfeestje willen vieren, zijn van harte welkom. De jarige job wordt in het zonnetje gezet en krijgt natuurlijk een leuk cadeau. Graag wel even vooraf aanmelden op één van de bovenstaande telefoonnummers.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie