Druk bezochte avond T.V.Julianadorp

Tijdens de drukbezochte algemene ledenvergadering van TennisVereniging Julianadorp werd donderdag afscheid genomen van twee bestuursleden.

Frits Tacx (penningmeester) en Paul van Eck (bestuurslid PR & Sponsoring) werden door voorzitter Pieter Lutterman in het zonnetje gezet aan het einde van hun bestuursperiode. Frits heeft er als penningmeester voor gezorgd dat hij een financieel zeer gezonde vereniging achterlaat.

Paul van Eck heeft hier in de afgelopen 5 jaar zeer aan meegeholpen door de sponsorinkomsten explosief te laten groeien. Hennie de Vries werd onder luid applaus gekozen tot de nieuwe penningmeester.

In de vacature die Paul achterlaat (bestuurslid PR & Sponsoring) moet nog worden voorzien. 

Tijdens de vergadering werd o.a. stilgestaan bij de vorderingen van de Pimp-my-club commissie die er, met hulp van veel leden/vrijwilligers, voor heeft gezorgd dat, met name het clubhuis met de buitenterrassen, in de afgelopen jaren een ware metamorfose hebben ondergaan.

Komend jaar vindt de afronding van dit project plaats. Naast de gebruikelijke agendapunten (jaarverslagen commissies, financieel jaarverslag, beleidsplan, wijzigingen huishoudelijk reglement en statuten), waren er geen spectaculaire nieuwtjes te melden.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie