Drie wedstrijden voor Helders Elftal

Het Helders Elftal speelt in juli drie wedstrijden tegen achtereenvolgens Jong Utrecht, FC Dordrecht en RKC Waalwijk. Dat heeft het bestuur van Den Helder Maritiem vrijdag bekendgemaakt. De wedstrijden vinden, als vanouds, plaats bij FC Den Helder, op gewoon gras.

Roelof Luinge is op 6 juli scheidsrechter bij het treffen met Jong Utrecht. Drie dagen later fluit hij ook als FC Dordrecht op bezoek komt en Ruud Bossen is zaterdag 16 juli de referee bij het duel tussen het Helders Elftal en RKC.

Alle wedstrijden beginnen om 19.00 uur. De drie clubs verblijven allen tenminste een dag in Hotel Den Helder en trainen ook in Den Helder. Jong Utrecht op de linievelden, Dordrecht en RKC op het kunstgras van FC Den Helder.

Volgens Jack de Vries van DHM heeft de gemeente toegezegd te zorgen voor een goed grasveld in juli. Over de accommodatie bij HCSC, waar Den Helder Maritiem de afgelopen twee jaar neerstreek, heeft het bestuur van de organisatie niets dan lof, maar over het kunstgrasveld kwamen toch wat klachten. “Dat maakt dat we, nu het weer kan, besloten hebben te spelen bij FC Den Helder.”

De technische staf van het Helders Elftal is enthousiast over de tegenstanders en de opzet van de voetbalmaand. “Mooie namen voor het Helders Elftal om te proberen een goed resultaat neer te zetten.”

De belangstelling voor het team is groot. De technische staf heeft 37 spelers benaderd die allemaal in Den Helder wonen of er vandaan komen en daarvan hebben 33 toegezegd beschikbaar te zijn.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie