Dozy Den Helder / Noordkop vierde feest

Zaterdag was het dubbel feest bij TTV Dozy Den Helder / Noordkop daar er de nieuwe tafeltennis robot in gebruik werd genomen en de Eredivisie dames wedstrijd met 6-0 werd gewonnen.

Met de officiële doop van de nieuwe tafeltennisrobot, die de naam Butterfly kreeg, kan iedere vorm van effect verzorgen en tot 99 verschillende zelf-ingestelde oefeningen kan opslaan / uitvoeren.

Daarnaast kan men de hoogte, de plaatsing en de snelheid van de bal aanpassen. Ideaal voor het toepassen van elke trainingsvorm die men zich kan inbeelden voor zowel jeugd als volwassene. 

Het was een drukbezochte editie, waar 2 maal zoveel publiek kwam kijken als bij een ‘normaal’ treffen in de eredivisie.

Onder de grote publieke belangstelling bevonden zich de vertegenwoordigsters van de Rabobank, (oud)spelers/speelsters van de vereniging en lokale tafeltennisliefhebbers.

Gunsing en Shuo Han speelden zich even warm op de robot onder leiding van Gogorita alvorens te beginnen aan de Eredivisie wedstrijd waar het echte werk gedaan moest worden.
De wedstrijd verliep voorspoedig voor de Helderse formatie. Het zwakker aangeslagen Hilversum verliet de zaal zonder punten.

Hiermee verstevigt Dozy Den Helder haar voorsprong op de concurrenten en revancheert de ploeg zich voor het puntenverlies van vorige week.

Zowel Gogorita als Shuo Han pakten 2 maal een 3-0 overwinning.
De enige verloren game kwam op naam van Gunsing.

Met dit resultaat op zak kan de formatie vol vertrouwen uitkijken naar het treffen met SKF in Veenendaal volgende week.

De huidige nummer 3 van de eredivisie werd de afgelopen jaren tweede achter Den Helder. De eerstvolgende thuiswedstrijd is ook een belangrijk treffen.

Op zaterdag 18 maart komt huidig nummer 2 VTV Nieuwegein op bezoek.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie