Doorson en Zion Vibes op Julianapop

Sharon Doorson en de Helderse reggaeband Zion Vibes zijn de laatste namen voor Julianapop 2017. Maandag 17 april maakte de organisatie deze namen bekend in het LOS-radioprogramma “De Muziekkelder”.

Met Doorson en Zion Vibes is de line-up nu compleet. In het radioprogramma blikten vrijwilligers terug op een mooie geschiedenis én vooruit op de 24e editie, die alweer over precies twee maanden losbarst.

Dit jaar bestaat de line-up naast Doorson en Zion Vibes verder uit zangers Douwe Bob en Waylon, rapper Diggy Dex, dorper feestband Sesam en de winnaar van talentenjacht Julianadorp’s Got Talent. Daarnaast pompen Danny Janssen en DJ Jordy zoals je gewend bent de tijd tussen de acts vol met gezelligheid en de grootste hits.

De Helderse reggaeband Zion Vibes brengt de zomersfeer in de vorm van nieuwe en bestaande reggaehits naar Julianapop. Pak je biertje erbij en dans en chill mee op de klanken van deze 8 artiesten, die allemaal uit de Noordkop komen.

Met opzwepende beats, een show vol dans en een dijk van een R&B-stem belooft Sharon Doorson ons flink aan het feesten te krijgen. Je kent haar misschien wel van meidengroep Raffish, The Voice of haar hits Golden Trophy en Touch me Here.

De voorverkoop in de winkels start een week na de Springfair, op 29 april. Online tickets zijn nu al te koop via de website www.julianapop.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie