Doen en leren bij Helderse Volksuniversiteit

Jezelf ontwikkelen, anderen ontmoeten, cultuur beleven en kennis opdoen, dat kan bij de Helderse Volksuniversiteit (HVU). Het nieuwe aanbod van cursussen en workshops voor 2019-2020 staat nu op hun website. Voor mensen die bekend zijn met de HVU: de website is geheel vernieuwd. Veel cursussen en workshops vinden plaats in School 7, maar ook op een aantal andere inspirerende locaties. Het nieuwe cursusjaar start eind september.

De HVU biedt voor elk wat wils en voor een betaalbaar bedrag. Een taal leren of er in verdiepen, dat kan bij HVU. Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans en dit jaar is er voor Griekenlandliefhebbers de mogelijkheid om Nieuw Grieks te leren. Er is ook weer een aanbod cursussen en workshops op het gebied van mens, samenleving en natuur, creativiteit en culinair.

Er valt heel veel te ontdekken, van kookworkshops tot mediteren, van yoga tot sterrenkunde. Bloemschikken, psychologie, fotografie, keramiek of verras je vrienden en familie met een unieke zelfgebakken taart. Ook nieuw dit jaar zijn de cursus zelfontplooiing en workshops kunstgeschiedenis. Cursussen en workshops vinden plaats in groepsverband en in een ongedwongen en gezellige sfeer, dat maakt leren gemakkelijk en leuk.

Meer informatie over het complecte aanbod is te vinden op de website van de Helderse Volksuniversiteit.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie