Dick van Stralen neemt het stokje over bij Zeemacht

Dick van Stralen wordt de nieuwe hoofdcoach bij de dames zaalvoetbal van Zeemacht. Met ingang van het volgende seizoen is de cirkel rond voor de aanstaande coach. Dick begon zijn coach loopbaan in Den Helder bij Watervogels en nu sluit hij zijn loopbaan ook af in de Marinestad, maar dan bij Zeemacht.

Zowel het eerste als het tweede team spelen in de hoofdklasse (een klasse onder de eredivisie) en het ultieme doel is om met het eerste team te promoveren naar de hoogste klasse van Nederland. Ook zal de er veel aandacht voor de jeugd zijn, zodat ook zij een kans krijgen op het hoogte niveau. De jeugd van Zeemacht moet in de toekomst de springplank zijn om een stabiele factor te worden in het walhalla op vrouwen zaalvoetbalgebied.

Ook in het begeleidingsteam zullen de nodige mutaties plaatsvinden, Han Vaalt wordt de teammanager en Ferry van Loon assistent-coach. Tevens worden er gesprekken met diverse speelsters gevoerd en er zijn al enkele toezeggingen gedaan om de huidige selectie te versterken.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie