Derde verdachte mishandeling gezocht

De recherche hield vorige week dinsdag twee mannen van 20 en 21 jaar aan op verdenking van zware mishandeling van een Heldernaar. Er is echter een derde verdachte in beeld en die wordt nog gezocht.

In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 maart raakte een 27-jarige man uit Den Helder ernstig gewond bij een mishandeling in de Breewaterstraat. Het slachtoffer was met een vriend uit geweest toen hij rond 04.00 uur op straat mishandeld werd door meerdere mannen. De 27-jarige man werd de volgende avond in het ziekenhuis wakker en bleek onder andere een gebroken jukbeen, een gebroken kaak en en deuk schedelletsel te hebben opgelopen.

In het onderzoek van de recherche zijn afgelopen week een 20-jarige en een 21-jarige verdachte aangehouden. De 21-jarige man uit Grootebroek is heengezonden, maar blijft wel verdachte. De 20-jarige verdachte uit Den Helder is inmiddels voorgeleid voor de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. Op 6 juni beslist de rechter over de voortzetting van zijn voorlopige hechtenis.

Foto verdachte
De recherche zet het onderzoek voort en is nog steeds op zoek naar een derde verdachte. Een foto van deze verdachte is gepubliceerd op de website https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2018/april/04-zware-mishandeling.html

Herkent u de man op de foto’s? Neem dan contact op met de politie via het tipformulier of via 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie