Den Helder Suns doet mee in eredivisie

De terugkeer is een feit! Den Helder is met ingang van het seizoen 2017-2018 opnieuw vertegenwoordigd in de Nederlandse basketbaleredivisie. Den Helder SUNS ziet na een intensieve voorbereiding het levenslicht.

Daarmee is basketbalstad Den Helder weer terug waar het hoort: op het hoogste niveau van Nederland. De werkgroep Den Helder SUNS maakte vrijdag officieel bekend dat vanaf het nieuwe seizoen basketbalfans weer kunnen genieten van topsport in Den Helder.

“We zijn trots en enthousiast aan te kunnen kondigen dat we geslaagd zijn in onze missie: de terugkeer van topbasketbal in Den Helder bewerkstelligen”, laat de werkgroep weten.

De werkgroep stelt wel: “We gaan met beide benen op de grond bouwen aan een nieuwe, succesvolle Helderse basketbaltoekomst.”

De nieuwe basketbalclub heeft een sterke band met Den Helder en de regio Noord-Holland-Noord. “Dat was en is de belangrijkste vereiste. We vormen een team met voornamelijk getalenteerde basketbalspelers uit het eigen achterland en een organisatie die lokaal en regionaal sterk vertegenwoordigd is.”

“We hebben enorm veel enthousiasme en steun ontvangen van talloze partners uit Den Helder en de regio om deze missie te volbrengen. En nu kunnen we met trots verkondigen: The SUNS are back in town!”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie