Den Helder gaat weer bocken

De lente is begonnen en de zon schijnt. Dit vieren cafés in Den Helder weer met een tocht langs de gezelligste zaken in Den Helder, onder het genot van een Bockje en een hapje. Het is weer tijd voor de jaarlijkse Lentebocktocht.

Zeven Helderse cafés schenken heerlijke bockbieren uit de fles en van de tap tijdens een tocht langs deze horecagelegenheden. Alle cafés schenken een andere Bock. Deze traditie wordt begeleid door een lekker hapje.

Te voet of per fiets kunnen de deelnemers proeven van de zeven bockbieren. De Helderse Bockbiertocht wordt georganiseerd op zondag 30 april. De kaarten gaan vanaf 1 april in de verkoop en kosten 17.50 euro per stuk.

Dit jaar kan de beroemde Helderse Juttersfiets worden gewonnen. De fiets wordt aangeboden door de zeven cafés en gemaakt door Zeestad Staal is te winnen door de volle bockbierkaart (met naam en telefoonnummer) in te leveren bij een van de cafés. De kaart kan tot een week na de bockbiertocht worden ingeleverd.

De tocht start vanaf 13.00 uur en de zeven deelnemende cafés zijn Café Pimpandoer, Café Dupont, Hotel Café Woud, Barista café NJoy, Maritieme herbergh Neptunus, Snookercentrum Den Helder en Café Boerenverdriet!

Het belooft een authentieke en Bourgondische dag te worden. Proef en geniet dus geheel in stijl. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de verschillende deelnemers. Meer info op www.bockbiertochtdenhelder.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie