De Kampanje gaat voor goud

Theater de Kampanje won vorig jaar zilver in de verkiezing van het Meest Gastvrije Theater van Nederland. Dit jaar gaat de Helderse schouwburg voor goud.

Het Land van ANWB organiseert dit jaar voor de derde keer de verkiezing voor het meest gastvrije theater. Via de Kampioen, anwb.nl, social media en de nieuwsbrief van het ‘Land van ANWB’, vraagt de ANWB theaterliefhebbers te stemmen. Leden beoordelen de theaters op aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het pand, het prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort en het zicht op het podium.
In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de 4 gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel Meest gastvrije theater van Nederland. De Kampanje valt in de categorie ‘middelgrote gemeente (50.000 tot 100.000 inwoners)’.

Je stem geldt Vraag je vrienden, kennissen, buren, collega’s om ook te stemmen via http://www.anwb.nl/theaterverkiezing en help de Kampanje mee deze titel te verdienen! Tot en met 15 juli a.s. kun je stemmen. De uitslag wordt dinsdag 2 oktober bekendgemaakt.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie