Dansspektakel in volle zaal Kampanje 

Tweehonderd leerlingen uit Den Helder en Texel hadden weer hard gewerkt om de jaarlijks terugkerende eindvoorstelling van House of Dance op de planken te brengen. Dat gebeurde zondag met veel spirit en spektakel in de grote zaal van schouwburg de Kampanje en die zat bommetje vol. Film was het thema.

In het dansspektakel van dit jaar namen de leerlingen iedereen mee in de wereld van de film, van actie naar komedie, en van SF tot dansfilms.

De allerkleinsten dansten samen met hun dansjuffen Whitney en Bo als ware Minions (fot) over het toneel. Belle en het Beest bracht menigeen in ontroering met hun wals. Vol bewondering keken de kinderen zelf vanuit de coulissen naar het gastoptreden van Charlene als Vaiana. Uiteraard kreeg Judeska de lachers op de hand met de Bon Bini dans.

Maar ook de traditionele films als James Bond , Star Wars en Ghostbusters konden natuurlijk ook niet achterblijven. Ballet op muziek van Jungle Book en Jurassic Park gaven weer de rustpuntjes in het geheel. Zo kwamen nog tal van films op het toneel.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie