Dagje bij de Boer

Zes boerenbedrijven in Noord-Holland, aangesloten bij de coöperatie van Beemster kaas, openen zondag 7 april hun erf en staldeuren voor publiek onder de noemer ‘Dagje bij de Boer Dag’.

De deelnemende boerenbedrijven bevinden zich allen in Noord-Holland. De families nodigen iedereen van harte uit om te komen kijken op hun boerderijen. Hier ontdek je de koeien, het prachtige Noord-Hollandse landschap, de stallen, het melken, de hooiberg en nog veel meer.

De deelnemende boerderijen zijn: Helder – Middenbeemster; Blaauw – Noordeinde; Veldman – ’t Veld; Kooijman – Schellinkhout; Willig – Katwoude en Groot – Wieringerwerf.

Tijdens Dagje bij de Boer Dag staat het thema ‘Hoe is het om boer te zijn’ centraal. Zo wordt er op iedere locatie een informatieve speurtocht georganiseerd en zijn er verschillende ‘wist je datjes’ op het erf te vinden.

Bezoekers zijn van harte welkom op zondag 7 april tussen 11.00 en 16.00 uur. Kijk voor het uitgebreide programma bij alle boerderijen op www.dagjebijdeboerdag.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie