Dag van de Muziek 2016

Het was zaterdag weer de “Dag van de Muziek” in Den Helder, met een stralend zonnetje werd er weer genoten in de stad van de artiesten, dansers, DJ’s etc. Het geheel werd om 11.00 uur geopend door Trees van der Paard (wethouder) op het Sluisdeurenpodium op Willemsoord .

De “Dag van de Muziek” geeft amateurmusici en –dansers de gelegenheid zich te presenteren aan een breed publiek en zo belangstelling te wekken. Meer dan 1500 deelnemers waren in touw om het publiek te vermaken tot zeker 17.00 uur, waarna het in diverse horeca gelegenheden door ging tot in de kleine uurtjes.

Op meer dan twintig podia verzorgden de musici hun optredens, waar het publiek dankzij het mooie weer heerlijk van kon genieten.

Het begon allemaal met wat bewolking, maar om 12.00 uur brak toch echt wel het zonnetje door. Was het in den beginne nog rustig qua publieke belangstelling, dat werd in het begin van de middag goed gemaakt daar het met grote getalen in de stad en op Willemsoord kwam kijken naar de optredens of gewoon gezellig op een terras genoot van hetgeen voor hen ten gehore werd gebracht.

Volgend jaar weer een nieuwe “Dag van de Muziek” maar van deze 22ste kunnen wij weer zeggen dat deze weer TOP was. Op losdenhelder.nl een foto-impressie van de Dag van de Muziek.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie