Cultuur uitdaging voor Den Helder

Er gebeuren fantastische dingen in onze stad, want Den Helder bruist! Op cultureel gebied doen we het supergoed. Met te gekke evenementen zoals SAIL en de Marinedagen en geweldige voorzieningen – beste bibliotheek van Nederland, mooiste theater van de Noordkop!

Daarnaast een bloeiend verenigingsleven en veel artistiek talent. Dat merken niet alleen onze eigen inwoners, ook mensen uit de regio en toeristen weten Den Helder te vinden.

,,Maar we willen meer”! zo laat de gemeente Den Helder weten. ,,Wij willen ons culturele aanbod blijven verbreden met nieuwe initiatieven” Men is op zoek naar inspirerende en vernieuwende ideeën om onze stad nóg sterker als cultureel hart van de regio neer te zetten.

,,We zoeken naar activiteiten en evenementen waarvoor mensen speciaal naar onze stad komen, waarna zij enthousiast het verhaal van Den Helder aan anderen doorvertellen”.

Jaarlijks organiseert de gemeente Den Helder hiervoor een prijsvraag. Kom maar op met jouw verfrissende idee en/of experiment in de kunst of cultuur!

Een goed idee wordt beloond met maximaal € 20.000! Stuur vóór maandag 5 februari 2018 jouw idee naar j.koning@denhelder.nl. Lees ook even de voorwaarden om deel te nemen op www.denhelder.nl/cultuurchallenge

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie