Crowdfunding Suns succesvol afgesloten

De crowdfunding voor de Den Helder Suns is met succes afgesloten. Er is meer opgehaald dan het vooraf bepaalde bedrag van 7.500 euro, namelijk 9.144 euro.

Met dit verkregen bedrag kan de werkgroep de inschrijving voor het hoogste niveau, indien ook aan de andere voorwaarden die de werkgroep zich heeft gesteld wordt voldaan, mogelijk maken. Ook komt er een “SUNS Special Event Day”, voorafgaand aan het seizoen.

De werkgroep, bestaande uit woordvoerder James Meijer, Maarten Tromp, Louis van der Gragt en Jan Lugtenburg, kreeg met de exact 150 deelnemers die een bijdrage leverden aan de crowdfunding de bevestiging dat het basketbal leeft in de marinestad en dat er een breed draagvlak is voor de felbegeerde terugkeer op het hoogste plan.

Inmiddels zijn er constructieve gesprekken gaande met verschillende partijen om verder invulling te geven aan het beoogde doel. Insteek daarbij is dat het team een Helders cq. regionaal gezicht krijgt, waar het publiek zich mee kan identificeren.

Onlangs werd Burned Sports als grote kleding-en supply partner voor de duur van 3 seizoenen gepresenteerd.

Daarnaast is de werkgroep in gesprek met alle betrokken partijen rond sporthal Sportlaan om een terugkeer naar de bakermat van het Helderse basketbal te bewerkstelligen. “Back to Basics” luidt derhalve het SUNS-motto in deze als de opzet slaagt.

Het Helderse bedrijfsleven mag niet achterblijven bij de recente stappen die gezet zijn en de werkgroep zet daar breed op in.

James Meijer: “Circa een jaar geleden hebben wij als werkgroep het initiatief tot de terugkeer van het mannenbasketbal in Den Helder genomen, wij hebben daarbij steeds gezegd dat er een breed draagvlak onder de Helderse supporters nodig is om het initiatief te laten slagen. Het resultaat van de crowdfunding geeft ons voldoende vertrouwen dat dit gaat lukken.”

“Wij zijn alle deelnemers aan de crowdfunding dan ook erg dankbaar voor de steun die zij ons (en belangrijker nog: het Helderse Topbasketbal) hebben gegeven! GO SUNS !!”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie