Costa Renewables Zeemacht Open

De reguliere tenniscompetities zijn weer achter de rug en nu is het weer tijd voor de open toernooien die in de regio worden gespeeld. In tegenstelling tot de interne toernooien, die alleen voor leden van de organiserende verengingen toegankelijk zijn, mogen op de open toernooien alle leden die aangesloten zijn bij de KNLTB zich inschrijven.

Het veteranen toernooi van Kenbri HTC (6 t/m 16 juni) bijt het spits af en dan volgt het “Costa Renewables Zeemacht Open”. Daarna is TVJ in Julianadorp vanaf 6 t/m 14 juli de gastheer van het volgende toernooi.

Achtereenvolgens worden gespeeld:
3 augustus t/m 11 augustus: Akse Media open op het HTC complex.
24 augustus t/m 1 september: Top Spin open.
31 augustus t/m 8 september: Zeemacht veteranen open.

Costa Renewables Zeemacht open
Donderdag 13 tot en met zondag 23 juni wordt op het tennispark van Zeemacht het Costa Rewables actueel rating toernooi gehouden, met als thema “Oktoberfest”. Het Costa Renewables Zeemacht Open Toernooi trekt jaarlijks veel trouwe deelnemers uit de regio. Met ruim tweehonderd deelnemers in meer dan 15 categorieën is het ook dit jaar weer een mooie klus voor de commissie om alle wedstrijden in te plannen. Op drie kunstgrasbanen worden dubbels en mixed-dubbels gespeeld in de categorieën 5 t/m 8 en singles in de categorieën 4 t/m 8. In de weekenden vanaf 9.00 uur en doordeweeks wedstrijden vanaf 16.30 uur.

Leuk tennisspel staat voorop bij het Costa Renewables Open toernooi, maar ook aan entertainment, gezelligheid en lekker eten en drinken wordt veel aandacht besteed. Zowel de sporter als de supporter kunnen genieten van de mooie sportieve partijen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie