Complex Regionaal Pijn Syndroom (CRPS)

De Patiëntenvereniging CRPS organiseert een inloopochtend in de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder, op dinsdag 5 september 2017 voor patiënten, partners en belangstellenden.

Complex Regionaal Pijn Syndroom (CRPS) is een, tot op heden, onbegrepen aandoening.

Na een letsel aan een ledemaat, zoals een polsbreuk of enkelblessure, of na een operatie kan deze aandoening ontstaan. De ernst ervan staat los van de ernst van het letsel.

Als CRPS (voorheen Posttraumatische Dystrofie genoemd) wordt vastgesteld, krijgt de patiënt van de arts te horen wat het is en welke behandeling hij of zij adviseert.

De diagnose roept meestal veel vragen op bij een patiënt. Sommige vragen kunnen het beste beantwoord worden door iemand met dezelfde aandoening.

Vertegenwoordigers van de afdeling Noord-Holland van de vereniging zijn tijdens deze ochtend aanwezig om vanuit eigen ervaring informatie over de ziekte te geven, zoals praktische informatie over het omgaan met deze ziekte.

Patiënten die graag eens van gedachten willen wisselen met lotgenoten zijn van harte uitgenodigd.

Aanvang om 10:00 en duurt tot 12:00 uur. Lokatie: Zuster Kueterzaal van Noordwest Ziekenhuisgroep, Den Helder. Aanmelden is niet nodig.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie