Charlotte Haesen Duo te gast bij Alliance

De Alliance Française Den Helder opent vrijdag 23 november haar muzikale seizoen een soirée musicale met het duo Charlotte Haesen.

Charlotte Haesen heeft Waalse, Nederlandse en Burundese wortels. Ze groeide op in Franstalig België en Nederland. Gedreven door haar passie voor jazz, organiseerde zij op 17 jarige leeftijd al jamsessies in cafés in en om Maastricht.

Als Charlotte Haesen zingt, laat ze zich meevoeren door het moment. Ze werd in de jazztraditie geschoold op de conservatoria van Maastricht en Amsterdam. Ze zong regelmatig Franse chansons  in de straten van Amsterdam.

Sinds haar optreden bij Podium Witteman, werd ze bekend door haar eigenzinnige en frisse manier van zingen.

Philip Breidenbach (gitaar) kreeg zijn eerste klassieke gitaarlessen op achtjarige leeftijd. Na de middelbare school volgde hij de opleiding jazz-gitaar aan het Conservatorium van Maastricht waar hij in 2009 cum laude slaagde. Hier trad hij voor het eerst op met Charlotte.

Nu reizen ze samen de wereld rond en brengen de mooiste muziek ten gehore waaronder ook eigen composities.

Het optreden is bij Windkracht 13 aan de Weststraat 107-109.  Aanvang 20.00 uur. Entree 8 euro. Leden en cursisten van de Alliance genieten gratis entree.

 

 

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie