C & B concerten in de Driemasterkerk

Zondag 12 maart is er wederom een C (Culture) & B (Brunch) concert met ditmaal een concert met de Helderse fingerstyle gitarist Hans Laduc.

Het concept is: zaal open 11.00 uur waarbij het publiek wordt ontvangen met een warm croissantje, soep koffie en/f thee.

Hans Laduc met 50 jaar snaren & verhalen had nooit gedacht dat hij door zijn tennisracket ooit naar Amerika zou reizen en daar 5 cd’s en een LP zou maken met gitaarmuziek. 

Hij is zelfs de enige gitarist die een tennisracket gitaar bezit en daarmee optrad in het concertgebouw van Amsterdam, op tv en zelfs in Nashville. Zijn eigen unieke sound die lekker in het gehoor ligt.

Waar zijn helden Lennon, Clapton en U2 een hele band voor nodig hebben, doet hij op één gitaar. Het publiek vindt de combinatie; muziek vol passie met mooie verhalen onweerstaanbaar.

Of het nu een huiskamer een theater of een kerkje is. Hans voelt zich overal thuis waar de mensen open staan en willen genieten van mooie muziek en verhalen.

 Hierdoor zijn de optredens altijd verrassend en blijft deze muziek je raken. Muziek die je uitnodigt even alles los te laten, te genieten van het moment en te ervaren hoe puur muziek kan zijn.

Locatie: Kerkgracht 49 Den Helder, zaal open 11.00 uur, concert om 12.00 uur en de entree all incl. € 10.- (contant, géén PIN).

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie