Burendag in Den Helder en Julianadorp

Meer dan tien buurten in Den Helder en Julianadorp doen mee aan Burendag 2018. In de Koningdwarsstraat in het centrum krijgt een speelplek een opknapbeurt. In de Vogelbuurt is een opfrisactie rond buurthuis De Overzet, terwijl in de Boatex een Buren Band speelt.  

In Julianadorp gaan bij de Drooghe Bol buren verwend worden en plaatsen bewoners een nieuwe bank in de Van der Veerstraat en leggen ze daar ook een nieuw gazon aan. Op tal van plekken zetten bewoners zich aan de Buurt BBQ.  

Burendag 2018 speelt zich af op zaterdag 22 en zondag 23 september. In 97 procent van de gemeenten wordt Burendag gevierd. Al bijna 650 buurten in Noord-Holland hebben zich aangemeld voor Burendag. Voor de dertiende editie zijn in het hele land al bijna 5.000 activiteiten aangemeld.

Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren Burendag jaarlijks. De organisatoren kunnen nu al zeggen dat de animo nog groter is dan vorig jaar. Dat blijkt uit het feit dat het budget dat beschikbaar is voor Burendagactiviteiten al volledig is aangevraagd.

Daarom is het vanaf nu niet meer mogelijk om geld aan te vragen voor een activiteit. Het is nog wel mogelijk om een Burendagpakket aan te vragen via BURENDAG

Hier zijn ook tips en tools te vinden om er een onvergetelijke dag van te maken.  

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie