Brouwer wint ‘Marinestad Open 2016’

‘Marinestad Open’ dat zaterdag voor de 4e maal werd gehouden in de M.O.O.C. is gewonnen door Daniël Brouwer (uit Almere).

Het ‘Marinestad Open’ dartstoernooi is een van de grootste dartstoernooien van Den Helder en omgeving waar inmiddels steeds meer darters uit geheel Nederland naar toekomen.

Het aantal inschrijvingen was 50 koppels en 90 singels waardoor het alweer meer deelnemers waren dan vorig jaar.

Het werd een spannend en mooi toernooi daar er ook ditmaal records werden gebroken zoals 46 keer de maximale score van 180 werd gegooid en de hoogste finish was 156.

Daniël Brouwer gooide maar liefst 7 keer een 180, Rotterdammer Peter Klein, winnaar van 2014, gooide 156 uit. De finale werd gespeeld door winnaar van vorig jaar Anoop Ramdajal, uit Rotterdam, tegen Daniël Brouwer.

In deze zinderrende en op hoog niveau gespeelde finale moest Ramdajal zijn wisselbeker afstaan aan Brouwer.

Anoop Ramdajal ging echter niet met lege handen naar huis, met zijn maat Peter Klein won hij het koppel-toernooi waarin zij
Sjors Kolvers (Hoorn) en Roemer Mooijman (Zwaag) versloegen in een erg spannende finale.

Marinestad Open 2016 stond in het teken van “Make A Memory”. Een belangeloze organisatie die foto’s maakt van kinderen die levenloos geboren worden of terminaal ziek zijn. Deze foto’s worden op een professionele manier gemaakt door professionele fotografen om de ouders een mooie herinnering van hun kind te geven.

Dartclub Bull’s Eye, organisator van Marinestad Open, riep de darters op om te doneren aan deze stichting. In de collectebus werd dan ook gul gedoneerd.

Als u meer wilt weten over deze organisatie “Make A Memory” of wilt steunen zie dan www.makeamemory.nl/steun-ons.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie