Brons voor Suzanne Mosch

De afgelopen dagen vonden de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen plaats in Maastricht. Bijna 900 zwemmers uit geheel Nederland, maar ook uit het buitenland, kwamen aan de start bij deze wedstrijd.

Voor MSV Zeemacht kwamen de zusters Suzanne en Tessa Mosch aan de start. Op de 50 meter rugslag werd Suzanne derde van Nederland. Tessa Mosch miste net het podium bij de 50 meter vrije slag, waar ze als vierde eindigde.

Op de eerste dag kwamen Tessa en Suzanne in actie op de 100 meter vrije slag. Zowel Tessa als Suzanne eindigde hier als negende in hun verschillende leeftijdscategorieën. Suzanne kwam hierna nog in actie bij de 200 meter wisselslag, waar ze als achtste eindigde.

Op de tweede dag stond de 50 meter rugslag en de 200 meter vrije slag op het menu. Bij de 50 meter rugslag zwom Suzanne zoals gemeld naar het brons en eindigde Tessa als zevende.

Op de 200 meter vrije slag werd Suzanne dertiende en Tessa negende. Op de laatste dag werd Suzanne dertiende op de 50 meter vlinderslag en Tessa vijfde op de 200 meter rugslag.

Ter afsluiting werd de 50 meter vrije slag gezwommen, waar Tessa zoals gemeld knap vierde werd en Suzanne als negende eindigde.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie