Brand in flat Dintelstraat (update)

Zo’n veertig bewoners van een flat in de Dintelstraat moesten vannacht halsoverkop hun woning verlaten nadat er brand was uitgebroken. De brand brak uit in de galerij van de flat.

Door de rookontwikkeling ontstond direct gevaar voor de bewoners, waardoor zij hun huizen moesten verlaten. Zes bewoners moesten door de ambulance worden gecontroleerd en twee moesten voor behandeling naar het ziekenhuis. Uiteindelijk moesten acht bewoners definitief de nacht elders doorbrengen, hun flats bleken teveel beschadigd. De overige bewoners konden later in de nacht weer terug naar huis.

De politie doet onderzoek, want het ontstaan van de brand is verdacht. De bewoners van de derde verdieping moesten de nacht elders doorbrengen. De brand zelf was uiteindelijk redelijk snel geblust.

De politie heeft een 46-jarige man uit Julianadorp aangehouden na een brand in een flat aan de Dintelstraat. Onderzocht wordt of hij betrokken is geweest bij de brand. De recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Bent u getuige geweest of heeft u iets gezien dat met deze brand in de flat aan de Dintelstraat te maken kan hebben? Belt u dan s.v.p. met de politie via tel.nr. 0900-8844.

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000. Liever melding doen via internet? Dat kan via deze link -> https://www.politie.nl/contact/contactformulier.html

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie