BOOMWHAKALAA bij Helderse Vallei

In openluchttheater De Helderse Vallei zijn op zondag 23 juni geluiden van over de hele wereld te horen tijdens de voorstelling BOOMWHAKALAA!!

Deze voorstelling van drumdrumdrum.nl is een spektakel voor jong en oud, met trommels en ritmes van overal. Het stuk zit vol sketches en Caribische liedjes. In de voorstelling worden bekende en minder bekende instrumenten zoals de kachu, de tambu en het speciaal voor de voorstelling gemaakte BoomInstrument, ook wel Boomophone genoemd, gebruikt.

Iedereen mag meedoen met de ‘boomwhackers’, kleurrijke plastic buizen waarmee bezoekers muziek kunnen maken. Het concert is een ware percussie-explosie met ongekende klankkleuren en meezingliedjes voor iedereen. De voorstelling begint om 13.00 uur, is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en wordt gratis aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Stichting Ondernemen aan Zee. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Weersverandering
Als de voorstelling vanwege de weersomstandigheden niet doorgaat of verplaatst wordt naar een andere locatie, dan wordt dit gecommuniceerd via de sociale media kanalen van De Helderse Vallei en Theater de Kampanje. Raadpleeg deze daarom altijd op de dag van de voorstelling: https://www.deheldersevallei.nl/nl/informatie/openluchttheater.html

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie