Bolder prachtplek voor Wijkagent on tour

wijkagent

De Wijkagent on Tour kwamen we woensdagmiddag tegen bij de dubbele bolder op de stationslocatie. Met de Pop-Up stand kan wijkagent Paul Kraak snel ergens gaan staan en in gesprek gaan met voorbijgangers. “Ideaal om even een praatje te maken en geluiden uit de buurt te horen. Is er niemand meer pak ik het boeltje op en ben zo weer weg.” Een mooie laagdrempelige manier om contact  met de buurt te houden.

Toekomstige wijkagent?
Bryce van vijf kwam langs de Pop-Up stand en was gelijk geïnteresseerd en hij wilde graag even op de foto met agent Kraak. Hij zit op de Thorbecke school en heeft het daar goed naar zijn zin. Op de vraag of hij wel agent wilde worden, reageerde hij volmondig “Ja!” En daar wil hij op school wel goed zijn best voor doen. We hoorden moeder ondertussen lachend iets mompelen dat als er een brandweerwagen had gestaan hij wel brandweerman had willen worden.

Voorbijganger
Een andere voorbijganger wilde in de jaren tachtig graag bij de politie, maar werd helaas niet aangenomen. Dat vindt hij nog steeds jammer, maar even een praatje met de wijkagent is natuurlijk wel weer leuk.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie