Biebvrijwilligers gezocht

KopGroep Bibliotheken is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de vestigingen in Julianadorp en de Schooten. Deze vrijwilligers zijn tijdens openingstijden een aanspreekpunt voor de bezoekers. Er wordt gezocht naar mensen die het leuk vinden om in een bibliotheek te werken, die klantgericht zijn en communicatief zijn ingesteld. Het is belangrijk om de Nederlandse taal goed te beheersen en ook is basiskennis bij computers belangrijk.

Werkzaamheden
Een bibliotheekvrijwilliger beantwoordt eenvoudige vragen van klanten en is verantwoordelijk voor het opruimen en controleren van de collectie. Van de vrijwilligers wordt een behoorlijke mate van zelfstandigheid verwacht. KopGroep Bibliotheken biedt vrijwilligers een inspirerende werkomgeving, een gratis bibliotheeklidmaatschap, een kerstattentie en de mogelijkheid om deel te nemen aan een trainingsprogramma.

Geïnteresseerden kunnen informatie opvragen via info@kopgroepbibliotheken.nl of een reactieformulier invullen op de website www.kopgroepbibliotheken.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie