Betrapt bij inbraak/diefstal

Agenten zagen woensdagochtend vroeg een personenauto met gedoofde verlichting bij een toegangshek van een bedrijventerrein langs de Rijksweg staan. De politie wilde het voertuig en de twee inzittenden hiervan controleren, omdat zij dit redelijk verdacht vonden. Echter, toen de verdachten hen zagen keerde het voertuig en reed met hoge snelheid weg in de richting van de Ravelijnweg.

Hierop gaf de politie het voertuig een stopteken welke genegeerd werd, waarna een achtervolging met hoge snelheid ontstond. Op de Industrieweg stopte de bestuurder van het voertuig abrupt en de twee mannelijke inzittenden probeerden snel van positie te wisselen.

De agenten zagen dit en hierop gaf de feitelijke bestuurder toe dat zijn rijbewijs was ingenomen.

Zij hielden hem aan wegens het negeren van het stopteken en het rijden terwijl het rijbewijs was ingenomen. De inmiddels gearriveerde collega’s troffen ook nog een persoon aan die vermoedelijk inzittende was geweest van de auto.

Op het bedrijventerrein ontdekten de collega’s dat er bij een vrachtwagen was ingebroken en dat er diverse deuren openstonden. Het bleek dat de agenten de drie mannen vermoedelijk op heterdaad betrapt hebben bij het plegen van inbraken/diefstallen op het terrein.

Alle verdachten hadden meerdere antecedenten op hun naam staan. Daar het mogelijk kan zijn dat zij verantwoordelijk zijn voor meerdere diefstallen, wordt een ieder die slachtoffer is geworden van autoinbraak verzocht zich zo spoedig mogelijk te melden bij de politie, tel. 0900-8844

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie