Beloning voor gouden tip

Justitie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip in de zaak van de vorig jaar doodgestoken Nieuwedieper Eddie Overmulder. Dat heeft de politie deze week bekendgemaakt.

Het levenloze lichaam van Overmulder werd 16 september ’s avonds bij de Cornelis Gerritsz Geusstraat gevonden. Hij blijkt door messteken om het leven te zijn gekomen, maar de vraag wie hem heeft vermoord blijft tot op de dag van vandaag onbeantwoord.

Na een dag werken in de Haarlemse kringloopwinkel Rataplan rijdt Eddie ’s middags naar Alkmaar. Daar treft hij een bekende en doet wat boodschappen bij de Albert Heijn. Twee uur later is hij opnieuw in een vestiging van Albert Heijn, ditmaal in winkelcentrum Schooten Plaza. Nadat hij met z’n pinpas heeft betaald, gaat hij naar huis.

Rond 21.00 uur gaat hij z’n Mechelse Herder Dushi uitlaten, maar als hij niet terugkomt, wordt z’n familie ongerust. Een kleine twee uur later wordt zijn lichaam gevonden.

De politie wil graag weten wie hem de bewuste avond rond 19.30 uur in Schooten Plaza heeft gezien. Kort na zijn dood werd een vrouw opgepakt, maar die aanhouding heeft niet tot de oplossing geleid.

De aangehouden vrouw is nog wel verdachte in de zaak, maar er wordt rekening mee gehouden dat er andere mensen zijn die meer weten over Eddies dood. Wie meer informatie kan zich melden bij de politie, bij Meld Misdaad Anoniem of in een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen. Er is ook een online tipformulier.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie